PLH vokser og udvider partnergruppen

PLH Arkitekter er inde i en rivende udvikling og har forøget medarbejderstaben med mere end 20 procent det seneste år. Nu udvides partnergruppen med tegnestuechef Kirsten Herup Søvang.

”Jeg startede min rejse i PLH i 2013 og har i den tid set tegnestuen vokse og udvikle sig. Jeg er enormt glad for at kunne fortsætte den rejse i min nye rolle som partner og være med til at bidrage til, at PLH cementerer sin position som en af Danmarks førende, uafhængige tegnestuer, samtidig med at vi konstant styrker vores ekspertise inden for blandt andet kontorbyggeri, arbejdspladsindretning, life science og bolig,” udtaler Kirsten Herup Søvang.

Søren Mølbak, CEO og partner i PLH Arkitekter, ser udvidelsen af partnergruppen som et udtryk for en af PLH’s største styrker:

”Som uafhængig tegnestue er PLH et engageret fagligt fællesskab, der drives af mennesker – ikke tunge systemer og bureaukratiske koncernapparater. Vores kunder kommer til os, fordi vi giver dem den hands on approach, der sikrer, at samarbejdet bliver smidigt, fleksibelt og med en personlig kontakt, man ikke finder mange andre steder. Kirsten er med sin stærke faglighed og dedikerede passion en perfekt eksponent for den tilgang,” siger Søren Mølbak.

Kirsten Herup Søvang er udannet Arkitekt MAA fra Det Kongelige Akademi i København i 2007. Hun har været en del af PLH Arkitekter siden 2013 og specialiserer sig især inden for pharma life science.

PLH Arkitekter blev grundlagt i 1977 og har i dag flere end 100 ansatte i lokalerne på ydre Østerbro. Partnergruppen består udover Kirsten Herup Søvang af Søren Mølbak (CEO, partner og indehaver, Arkitekt MAA), Ole Jonsson, (partner og indehaver, Arkitekt MAA), Paulette Christophersen (partner og indehaver, Interior Designer, MDIA MDD) samt Lars Toksvig (partner og indehaver, Arkitekt MAA).

For at fejre Kirsten Herup Søvangs indtrædelse i partnergruppen afholdes en reception d. 8. oktober kl. 14, hvor ansatte, kunder og samarbejdspartnere er velkomne. Receptionen finder sted hos PLH Arkitekter, Vermundsgade 38K, 2100 København.

Tilmeld dig på reception@plh.dk