PLH Arkitekter vinder million-rammeaftale med Københavns Kommune

PLH Arkitekter har sammen med den rådgivende ingeniørvirksomhed Bang & Beenfeldt som underrådgivere vundet en stor rammeaftale med Københavns Ejendomme og Indkøb. Der er tale om én delaftale ud af i alt fire under én samlet rammeaftale, som Københavns Kommune forventes at afsætte i alt ca. 250 mio. kroner til frem til 2024.

De næste to år skal PLH Arkitekter sammen med Bang & Beenfeldt rådgive Københavns Kommune i forbindelse med mange af kommunens store byggesager. Det står klart, efter at kommunen har offentliggjort vinderne af i alt fire delaftaler, hvoraf PLH Arkitekter og Bang & Beenfeldt har vundet aftalen, der vedrører de store projekter.

”Det er en rigtig god nyhed, vi har fået fra Københavns Kommune. Hos PLH Arkitekter har vi gennem flere årtier opbygget en unik ekspertise, når det gælder omfattende og komplekse byggeprojekter. Og vi er utrolig glade og beærede over, at vi kan få lov til at bruge denne erfaring til at bidrage til udviklingen af Danmarks hovedstad,” siger Claus Johannesen, seniorprojektleder, PLH Arkitekter

Med aftalen følger, at PLH Arkitekter og Bang & Beenfeldt skal rådgive om de byggeprojekter, der har individuelle entreprisesummer på over syv mio. kroner. Projekterne fordeles også mellem Rambøll og Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma, der ligeledes har del i aftalen.

De øvrige tre delaftaler under rammeaftalen med Københavns Kommune vedrører byggesager med individuelle entreprisesummer på under eller op til syv mio. kroner. For alle aftalerne gælder det, at de løber over de næste to år med mulighed for forlængelse, og at Københavns Kommune forventer at afsætte i alt 250 mio. kroner til formålet.