Maersk Drilling, boardroom, workplace design, Lyngby

Professionelt boardroom med tilhørende cateringområde, der afspejler Maersk Drilling, som en moderne børsnoteret virksomhed.

Kategori

Workplace design

Sted

Lyngby, Danmark

År

2019

Status

Afsluttet

Størrelse

150 m²

Kunde(r)

Maersk Drilling

Hold

NIRAS og Fisch-Thomsen Consulting

PLH Arkitekter har designet et boardroom for Maersk Drilling i Lyngby. Ved at transformere eksisterende kontorarealer har PLH skabt et moderne boardroom med særskilt velkomst og tilhørende cateringområde. Fokus har været på lys og indeklima herunder at designe et behageligt rum, som skaber grobund for komfortable, professionelle og internationale møder.

Opgaven har omfattet konceptudvikling, ombygning af eksisterende lokaler og design.

I 2013-2015 indrettede PLH hovedsædet for Maersk Drilling og Maersk Supply Service i Lyngby. I 2018 blev PLH bedt om at designe og udpege et område for placering af et moderne og nutidigt boardroom til 20 personer.

Læs mere om Maersk Drilling og Maersk Support Services domicil.

Børsnoteringen afspejles i designet

Maersk Drilling blev børsnoteret i april 2019. I forlængelse af forandringen ønskede virksomheden et nyt boardroom, der i designet skulle afspejle og understøtte den transformation, som Maersk Drilling gennemgår fra at være ejet af A.P.Møller-Mærsk til at blive selvstændig børsnoteret med navnet ’The Drilling Company of 1972 A/S’ – i daglig tale Maersk Drilling.

Kontakt:
Bine Soelberg
bso@plh.dk
T: +45 2620 8183

Et behageligt boardroom

Lyset har været et vigtigt omdrejningspunkt i indretningen. Med adskillige lysindstillinger kan Maersk skabe forskellige stemninger - fx ved at sætte spot på tv-skærmen for at højne koncentrationen eller tænde pendlerne over bordet for at skabe et stemningsfyldt lys til frokostmøder.

”Vi har udviklet det nye boardroom ud fra Maersk’s ønske om at få et møderum, der er behageligt at være i – også i længere tid. Derfor har lyset været omdrejningspunkt i indretningen. Lyset kan spille på alle de elementer og situationer, som man i et professionelt møde kan have gavn af,” fortæller Bine Soelberg, Creative Director, Interiors, PLH Arkitekter.

Uformel stemning i en corporate kontekst

I forbindelse med det nye boardroom har PLH designet et tilhørende cateringområde. Maersk Drilling ønskede, at området skulle bidrage til en uformel stemning i en corporate kontekst. Dette har PLH opfyldt ved at bruge varme samt naturlige materialer i køkkenet såsom valnød, marmor og egetræ.

”Når dørene til cateringområdet er lukkede, fremstår det nye boardroom corporate og professionelt. Men så snart dørene bliver åbnet op, er der en hjemlig og varm atmosfære i rummet,” fortæller Bine Soelberg, Creative Director, Interiors, PLH Arkitekter.