Vil du være en del af PLH?

PLH’erne er både arkitekter, workplace designers, interiørdesignere, bygningskonstruktører, visualiseringseksperter, kommunikatører, model-byggere og højt værdsatte praktikanter. Vi er mange nationaliteter under samme tag, og vi kommer alle med forskellige oplevelser og erfaringer, som vi bringer i spil i vores arbejde. Uanset forskelle har vi en ting til fælles: interessen for vores kunder, design og hinanden.

Når vi designer, er vores fornemmeste opgave at skabe strukturer og rammer, der forbedrer menneskers livskvalitet. Med innovativt design baseret på analyser af vores kunders behov og udfordringer skaber vi løsninger, der er med til at forme fremtiden. Spektret af projekter spænder vidt - fra kulturbyggerier til boliger, infrastrukturopgaver, transformeringer og kontorhuse – både i Danmark og udlandet. PLH er en ambitiøs virksomhed. Du vil komme til at prøve kræfter med flere arkitektoniske discipliner og få rig mulighed for faglig karriereudvikling i samarbejde med højt specialiserede kolleger.

Kunne du godt tænke dig at blive praktikant hos PLH Arkitekter? Så klik her!

Kommunikationskonsulent

Læs mere om stilling

Ambitiøs kommunikationsprofil med uovertrufne skriveegenskaber søges. PLH Arkitekter søger en stærk kommunikationskonsulent fuld af energi og gåpåmod, der kan hjælpe os med at fortælle de gode historier om tegnestuens projekter og brand nationalt såvel som internationalt på tværs af medier.

Læs hele beskrivelsen

Office & Community Manager

Læs mere om stilling

Vi søger en Office & Community Manager, der vil hjælpe os med at værne om og videreudvikle PLH Arkitekter som en inviterende, energifyldt og produktiv arbejdsplads.

Læs hele beskrivelsen

People & Culture Manager

Læs mere om stilling

Vi søger en passioneret People & Culture Manager, der evner at arbejde både strategisk og operationelt inden for feltet.

Læs hele beskrivelsen

Skitserings- og konkurrencearkitekt til vindende team

Læs mere om stilling

Er du en dygtig formgiver med et skarpt blik for muligheder og nyskabende løsninger? Er du stærk i design- og udviklingsfaserne og kan du skabe arkitektur med en bærende fortælling, der holder hele vejen gennem projekternes senere faser? Så er det måske dig, vi mangler til vores konkurrence-team.

Læs hele beskrivelsen

Uopfordret ansøgning

Læs mere om stilling

Matcher din profil ingen af vores ledige stillinger? Så er du i stedet meget velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning, dit CV og portfolio (max. 2 MB) til JOB@plh.dk. Vi er meget interesserede i at høre hvilke erfaringer, kompetencer og kvalifikationer, du kan bidrage med.


Kulturen hos PLH

PLH's ånd

Hos PLH arbejder du ”med os”- og ikke ”for os”. Når du bliver en del af PLH, så kommer du ikke blot til at arbejde med specialiserede og dygtige kolleger. Du kommer til at arbejde blandt venner. Kulturen og ånden i PLH er noget ganske særligt. Vi er én stor familie, der samarbejder, lytter og tager sig af hinanden. Her møder du hverken rundsave på albuerne eller kolleger, der holder kortene tæt til kroppen. Vi deler vores udfordringer, lærer af hinanden og vores åbne, positive og anerkendende arbejdskultur har en stor del af æren for, at vi hver dag sammen skaber løsninger, der overgår kundernes forventninger.

Et arbejdsliv i balance er en vigtig del af vores kultur. Vi ønsker at arbejde med hele mennesker, der har mulighed for at koble af og finde inspiration og overskud i fritids- og familieliv. Tegnestuen er meget bevidst om sit sociale ansvar i forhold til at skabe en god worklife-balance. Blandt medarbejderne er der et højt socialt engagement med fredagsbarer og en række andre aktiviteter – bl.a. løbeklub, yogahold, fælles badminton samt fester, julefrokoster og andre arrangementer.

”Hos PLH er vi lidt ligesom en stor familie. Der er en god stemning, en god tone medarbejderne imellem, og vi respekterer hinanden.”

– Svenn Gunborg Olsen, Økonomichef

”Noget af det bedste ved PLH er muligheden for faglig udvikling. Jeg har selv søgt udfordringerne, og det har der været plads til, så min faglighed er hele tiden blevet styrket. PLH er samtidig en tegnestue med stærke kompetencer inden for mange af arkitekturens specialer, hvilket giver mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer af projekter. Derudover har jeg gode kolleger uden spidse albuer – et miljø hvor der er rum og plads til videndeling.”

– Christian Henriksen, Senior Projektleder

”Der er en varm stemning på kontoret, og blandt kollegaerne er der en helt særlig PLH-ånd. Folk hjælper hinanden, når der er brug for det. Samtidig har jeg meget stor frihed til at arbejde med de ting, som jeg synes er interessante og mulighed for at udvikle mig fagligt. Hos PLH er der plads til, at man selv kan præge sin arbejdsdag og få indflydelse på, hvad man laver, hvis man er villig til at tage initiativer”.

- Henning Solfeldt, lysspecialist og designer.

THE PLH MINDSET

.

Be open, friendly and respectful

For instance: Be interested in one another and ask questions that are not biased.

Welcome diversity – we value tolerance and open-mindedness

For instance: Be mindful of using inclusive language that does not imply ideas that are sexist, racist or otherwise biased or prejudiced.

Always share knowledge

For instance: Be open to helping colleagues and help each other grow professionally.

Aim for world-class standards in everything you do

For instance: Be ambitious with your actions, words and results and aim for genuine relations with your colleagues.

Act helpfully and care for your colleagues

For instance: Invite a colleague for a walk and talk if you see someone needs it.