Tryg, workplace design, Ballerup

Omfattende renovering og ombygning i komprimeret design- og byggeproces skaber moderne arbejdsplads for Tryg

Kategorier

  • Erhverv
  • Workplace design

Sted

Ballerup, Danmark

År

2018 – 2019

Status

Afsluttet

Størrelse

8.500 m²

Kunde(r)

Ejendomsselskabet Circle A/S

Hold

Entreprenør: BGB og GK Entreprise
Ingeniør: Sweco

Arbejdspladser

450

I dag har Tryg til huse i Ballerup, i et hovedkvarter opbygget som et campus bestående af adskillige bygninger spredt ud over et større område. Som et led i Trygs opkøb af Alka i 2018, og integreringen af mange nye medarbejdere, har PLH været med til at renovere og udvikle bygning 6, der udgør 1 ud af 4 Tryg bygninger i området. Bygningen omfatter 8.500 m², der er blevet renoveret, ombygget og nyindrettet. I alt har Tryg 450 arbejdspladser i bygning 6.

Komprimeret design- og byggeproces
Renoveringen af arbejdsområderne er sket efter indflytning. Der er tale om et stort renoveringsprojekt på 8.500 m², som er foregået i tæt samarbejde med entreprenøren, og i en komprimeret design- og byggeproces på kun 4 måneder.

Ombygget med respekt for husets ånd
Bygningen, der oprindeligt er designet af Dall & Lindhardtsen, er opført i 1989 i gedigne materialer. Meget af det indvendige i bygningen er taget ud og bygget op igen. PLH Arkitekter har revitaliseret Trygs arbejdspladskoncept ”Det levende hus” med respekt for husets ånd. Samtidig har PLH videreudviklet konceptet, så det passer til Trygs fremtidige arbejdspladsbehov og visuelle stil.

En moderne arbejdsplads for Tryg
Traditionelle cellekontorer er bygget om til storrumskontorer med tilhørende møderum, kopirum, te-køkkener, caféområder og nye toiletfaciliteter. Forbedrede lysforhold giver lysere og bedre arbejdsforhold, og alt i alt fremstår stedet nu som en moderne arbejdsplads for Tryg.

Læs om The Camp her – et coworking space for iværksættere i stueetagen af Trygs bygning 6.