Berlingske Business Arbejdsliv har interviewet partner Paulette Christophersen om sine erfaringer med at arbejde under Corona - Paulette giver samtidig sit professionelle bud på, hvilke konsekvenser krisen vil have for vores arbejdsliv og arbejdspladser

Læs hele artiklen i Berlingske Arbejdsliv

I et interview i Berlingske Business Arbejdsliv fortæller partner og workplace designer Paulette Christophersen om sine personlige erfaringer med at arbejde under Corona. Samtidig giver Paulettes sit professionelle bud på, hvilke konsekvenser krisen vil have for den måde vi arbejder på, og de omgivelser vi arbejder i. Læs hele artiklen i Berlingske Arbejdsliv (kun for abonnenter).

"Den her krise har vist, at især i Danmark, hvor vi jo i høj grad lever af ideer og innovation, vil det være katastrofalt, hvis arbejdsmarkedet ender med at sidde derhjemme. Det kunne jeg mærke med det samme. Vi er sociale væsener, og den dynamik, der opstår, når man er sammen, er vigtig. Her bliver den største værdi skabt. Det gælder ikke bare på en tegnestue som vores. Det gælder mange steder."

- Partner & workplace designer, Paulette Christophersen, til Berlingske Business Arbejdsliv