Værket ved Thorsbro officielt indviet

Indvielsen markerer kulminationen af over fem års samarbejde mellem PLH Arkitekter, HOFOR og de øvrige parter i projektet.

Fem års arbejde kom til sin konklusion, da Værket ved Thorsbro den 15. marts blev indviet. Vandværket, som ejes af HOFOR og ligger nær Ishøj, kommer til at levere blødt vand til borgere på tværs af fire kommuner.

Senior projektleder Niels Peter Rosendal fra PLH var en af fagfolkene, som kunne give en rundvisning af det nye værk til de fremmødte ved indvielsen. Han lagde efterfølgende vægt på kontinuiteten og det gode samarbejde med HOFOR og de øvrige rådgivere:

”Jeg har været med fra begyndelsen i 2018 til aflevering i 2024, og vi har været et fast team hele vejen. Det er sjældent, at man ser så stor kontinuerlighed i et så langt projekt, hvilket vidner om vores gode samarbejde i projektteamet,” udtaler han.

PLH Arkitekter har stået for projektering og koordinering – og har i løbet af processen udgivet hele 1160 tegninger og 780 siders materiale.

Arbejdet slutter ikke her, idet PLH Arkitekter varetager arkitektdisciplinen på fem andre vandværksprojekter fra HOFOR, nemlig værkerne ved Gevninge, Søndersø, Regnemark, Islev og Slangerup.