PLH Arkitekters udvidelse af Vellivs domicil står klar

Forsikrings- og pensionsskabet Vellivs domicil er blevet udvidet med 4.100 m². PLH Arkitekter har i designet, ganske som med totalrenoveringen af den originale bygning i 2018, lagt vægt på åbne, imødekommende omgivelser, der understøtter vidensdeling og aktivitetsbaseret arbejde.

Ansatte og gæster hos Velliv har nu taget de nye kvadratmeter i Ballerup i brug. Den PLH-tegnede tilbygning, der udvider domicilet med 4.100 m² til i alt 12.000 m², ligger i naturlig forlængelse af det originale kontorhus og byder blandt andet på flere arbejdspladser og fællesfunktioner som mødelokaler, lobby og loungeområder.

Udvidelsen bygger videre på den designstrategi, som PLH Arkitekter førte ud i livet ved den gennemgribende renovering af kontorhuset i 2018: Åbenhed, enkle designlinjer og rammer, der støtter op om Vellivs behov for deling af viden og faciliter, der tager højde for medarbejdernes forskellige arbejdsmønstre.

”Jeg er rigtig glad for, at det stærke samarbejde med Velliv endnu en gang har resulteret i et flot projekt, der giver mulighed for fortsat vækst i rammer, hvor de ansatte er i fokus. Vi har været med fra renoveringen i 2018 og nu også den nye udvidelse. Begge gange vi kunnet bruge vores specialviden inden for arkitektur og workplace design til at skabe unikke omgivelser, særligt tilpasset Vellivs udvikling og ændrede behov,” siger Claus Johannessen, senior projektleder hos PLH Arkitekter.

I kontorområderne er lokaler til mindre møder, onlinesamlinger og telefonopkald kun få meter væk. I den store fælleslobby er der flere forskellige loungeområder og tekøkkener, ligesom der er frit udsyn og let adgang til de større mødelokaler på de øvrige etager.

Gennem hele tilbygninger er der, ligesom ved PLH’s design for renoveringen af det originale domicil, brugt naturlige og varme materialer som træ og sten, der er med til at skabe imødekommende og behagelige omgivelser i et enkelt, skandinavisk look.

- Læs mere om renoveringen af Vellivs domicil

Kontakt:
Claus Johannessen
Senior projektleder, Arkitekt MAA
cj@plh.dk
T: +45 2720 0598