PLH Arkitekter udpeger ny tegnestuechef

Senior projektleder Sally Rudgaard Jessen tiltræder pr. 1. januar 2022 som ny tegnestuechef hos PLH Arkitekter. Søren Mølbak, direktør og partner, udtaler i den forbindelse:

”Siden Sally blev en del af PLH-familien for tre år siden, har hun arbejdet med stor energi og systematik for at få vores portefølje af industri- og forsyningsprojekter til at vokse. Det er lykkedes hende så eftertrykkeligt, at vi i dag er involveret i hele 10 vandværksprojekter for bl.a. Hofor og Novafos. Det viser, hvor topprofessionelt og dybt engageret hun går til arbejdet, og at med hende har PLH en sikker hånd på roret, når vi skal bygge videre på den store fremgang, vi har oplevet det forgangne år.”

Sally Rudgaard Jessen tager over efter Kirsten Herup Søvang, der nu er indtrådt i partnerkredsen. Den nye tegnestuechef ser især frem til at styrke den holistiske, humanistiske designtilgang, der er blevet PLH’s varemærke:

”Byggeri i dag bliver stadig mere komplekst. Derfor skal vores kunder kunne stole på, at vi konstant er på forkant med den seneste viden, ser problemstillinger fra samtlige vinkler og bringer alle tegnestuens fagligheder i spil, så vi altid finder frem til den rette løsning – med mennesket i centrum. Det er en tilgang, som PLH er bredt anerkendt for, og som jeg vil gøre mit yderste for at styrke og udbygge.”

Med stillingen får Sally Rudgaard Jessen ansvaret for den daglige ledelse, bemanding og drift i et arkitektfirma, der er inde i en rivende udvikling. I løbet af 2021 er PLH’s medarbejderstab vokset med 27% til 112 personer, og i seneste regnskabsår, 2020, steg resultatet med DKK 538.000 til DKK 12.977.000.

Sally Rudgaard Jessen er uddannet arkitekt cand.arch MDB fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Hun har desuden en uddannelse som Byggeøkonom MDB og har arbejdet for en række store tegnestuer, inden hun kom til PLH Arkitekter i 2019. Hun fortsætter sit arbejde med forsyningsprojekter og vandværker ved siden af den nye position som tegnestuechef.