Partner Paulette Christophersen er igen i Berlingske Business Arbejdsliv – denne gang deltager hun i debatten om storrumskontorernes fremtid

Coronakrisen har aktualiseret debatten storrumskontorernes fremtid, og Partner Paulette Christophersen udtaler sig her til Berlingske Arbejdslivs om emnet. Også lektor på Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus Universitet Tobias Otterbring - og direktør for Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen har udtalt sig til Berlingske. Læs artiklen 'Vil coronakrisen blive et afgørende argument i diskussionen om storrumkontorer? Næppe - og her er årsagen' (kun for abonnenter) Læs artiklen 'Ekspert: Gode argumenter for at vi ikke vender tilbage til enkeltmandskontoret' (kun for abonnenter).

”Man sidder som oftest i åbne lokaler i dag. Det er ikke altid, at de rum har de faciliteter man egentlig har brug for. Derfor er der en evolution. De seneste år har man i stigende grad arbejdet med det, man kalder aktivitetsbaseret workplace. Det bygger på, at man ikke har en fast plads men i stedet har adgang til mange forskellige former for pladser – for eksempel en zone til koncentreret arbejde, en zone til teams, en zone til idéudvikling – og samtidig har et miljø, som kunden bliver en del af. Og det tror jeg, vi kommer til at se meget mere af.”

- Paulette Christophersen, Berlingske Business Arbejdsliv, 6. juni 2020.