Kammeradvokaten, workplace design, København

Renoveringen og indretningen af Shell-huset som nyt domicil for Kammeradvokaten med fokus på muligheden for både interaktion og fordybelse

Kategori

Workplace design

Sted

København, Danmark

År

2006 / 2008 / 2011

Status

Afsluttet

Størrelse

7.600 m²

Kunde(r)

ATP Ejendomme

Efter en omfattende analyse af mulige placeringer, udvalgte PLH Shell-huset som nyt domicil for Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmith. Renoveringen og indretningen af Shell-huset, tegnet af arkitekt Vilhelm Lauritzen i 1950, er sket med respekt for arkitekturen.

Domicilet er indrettet med udgangspunkt i konceptet ”tyngde og transparens” og med fokus på muligheden for både interaktion og fordybelse. Kvalitetsniveauet er højt og mange af møblerne er specialdesignede for at imødekomme brugernes behov og maksimere arkiveringspladsen. De bærende farver og materialer er hvid, eg og glas accentueret af farvestrøg i rød og en gennemført kunstnerisk udsmykning.

Kontakt:
Steen Enrico Andersen
+ 45 4036 6412
sea@plh.dk

Den nyetablerede reception mod Vester Farimagsgade er omdrejningspunkt for modtagelse af gæster og ansatte. Her er etableret ny trappeforbindelse til kælderen med parkering og omklædningsfaciliteter. Herudover er der to nye elevatorer med forbindelse til etagerne. Kontorerne er placeret fra 1. til 5. sal, mens fællesfunktioner såsom kantine, bibliotek, undervisnings- og mødelokaler er indrettet på 6. og 7. sal med en storslået udsigt over byen.

Indretningsprocessen har blandt andet omfattet interviews og løbende møder med medarbejdere og partnere, udarbejdelse af behovsanalyse, designkoncept relateret til firmaprofil og værdier, kunstplan, design af fast inventar, gennemførelse af inventarudbud samt detaljering, udbud og tilsyn.

Sidenhen har PLH, i takt med Statsadvokatens ændrede behov, stået for flere ombygninger.