Bavnehøj Idrætsanlæg, København

Idrætsanlæg med en stor brugergruppe

Kategori

Kultur

Sted

København, Danmark

År

2015 – 2016

Status

Afsluttet

Størrelse

Fase 1: 200m² / Fase 2: 700-1.000m²

Kunde(r)

Københavns Ejendomme, ByK/ Kultur- og fritidsforvaltningen

Under overskriften “FÆLLES INFRASTRUKTUR OG SAMMENHÆNGSKRAFT FOR ALLE BRUGERE“ har PLH gennemført en om- og tilbygning af Bavnehøj Idrætsanlæg.

Bavnehøj Idrætsanlæg er hjemsted for ca. 2.500 klubmedlemmer der er fordelt på syv forskellige idrætsgrene og -klubber samt det familiebaserede Bavnehøj Friluftsbad. Klubberne er, som brugere af hallen, pressede på faciliteter og har i den fælles brugerbestyrelse foretaget en prioritering af akutte og fremtidige behov, hvilket har resulteret i en faseopdelt helhedsplan. Fase 1 er en udvidelse af omklædningsfaciliteterne og administrationen. Fase 2 indeholder en udvidelse af multihal, café, spillelounge og areal til klub- og skolesamarbejder.

Klubberne, Ajax København, håndbold, Boldklubben Vestia, fodbold, Chin-Gu Full Contact, kick-boxing, Studenter Settlementet’s Boldklub, Enghave Volleyball Klub, Valby IK, boksning, Atletklubben Gotha, vægtløftning, Bavnehøj Friluftsbad, Team Bade og Senior Idræt, har alle en fælles vision. Visionen går på tværs af særinteresser og vidner om et stærkt samarbejde mellem håndbold, fodbold, volley ball, vægtløftning og kampsportsforeninger.

Der er udført en om- og tilbygning, som skaber mere fleksibilitet til gavn for alle brugere af hallen såvel ved dobbeltarrangementer ude og inde som i forbindelse med diverse klubaktiviteter. Som et ekstra tilskud til anlægget er der oven på omklædningsbygningen tilført en stor solterrasse til glæde for alle brugerne af klubben

PLH står for gennemførelsen af brugerinddragelse, proceskoordinering og projektering.

Kontakt:
Lars Toksvig
+ 45 2720 0595
lt@plh.dk