Advokatkontor i historisk ejendom

I en af de karakteristiske gamle bygninger på Højbro Plads har PLH ombygget og indrettet for ATP Ejendomme til nyt kontordomicil for et advokatfirma. Designkonceptet er moderne og spiller på kontrasterne, mens ombygningen er sket med respekt for de historiske detaljer.

Kategori

Interiør design

Sted

København, Højbro Plads 8-10

År

2006

Status

Opført

Størrelse

2.400 m²

Kunde(r)

ATP Ejendomme A/S

Hold

Bascon A/S

Den prominente ejendom i hjertet af København på Højbro Plads 8-10 er ombygget og indrettet til nyt domicil for advokatfirmaet Johan Schlüter.

Den meget karakteristiske bygning, der tidligere husede Danske Bank, har et væld af historiske detaljer, der præger både interiør og facaderne mod pladsen og Gl. Strand.

Bygningens i alt 2.400 m² kontorareal er fordelt på 4 etager.

Konceptet for ombygningen har været at tilføre huset moderne elementer og samtidig bevare husets historiske kvaliteter. Karakteren i de smukke højloftede og panelbeklædte rum er således bevaret med stor værdi for advokatfirmaets arbejdsmæssige og repræsentative kvaliteter.

Den røde tråd i designkonceptet har været at spille på kontrasterne, men også at skabe en sammenhæng med en gennemgående designlinje i interiør, tekstiler og belysning.

Kontaktperson
Paulette Christophersen
+ 45 2464 7133
psc@plh.dk