Odense Universitetshospital

Nyt universitetshospital og sammenbygning med Syddansk Universitet skaber attraktivt arbejdsmiljø, hvor både patient- og personalebehov er tilgodeset

Kategori

Sundhed

Sted

Odense

År

2011

Status

Konkurrenceforslag

Størrelse

276.000 m²

Kunde(r)

Region Syddanmark

Hold

Sweco, Mangor & Nagel, Cubo, Nickl & Partner

PLH blev prækvalificeret i projektkonkurrencen for et Nyt Odense Universitetshospital og sammenbygning med Syddansk Universitet i Odense.

Dette projekts egentlige mål er således at søge balancen imellem det optimalt rationelle, logistik klare og dermed – i anlæg – økonomisk fordelagtige bygningskompleks og samtidig søge et helende fysisk attraktivt arbejdsmiljø, hvor alle patient som personalebehov er tilgodeset gennem overskuelighed, tilgængelighed, bæredygtighed, tryghed, lys, luft osv og dermed også her igennem nå det – i drift – økonomisk fordelagtige udgangspunkt.

Hvert bygningsafsnit er udformet med en stor effektiv rationalitet og konstruktiv åbenhed således at afsnittet ikke er låst til specifikke funktioner og fremstår med en vis neutralitet. Herved kan det enkelte funktionsafsnit og brugerne afsætte deres eget aftryk på områdets identitet.

Kontaktperson
Lars Toksvig
+ 45 2720 0595
lt@plh.dk