Udvidelse af DSV's globale hovedkontor er nu i gang

Den nye 10.000 m2 udvidelse af DSV’s globale hovedkontor i Hedehusene er nu i gang. Udvidelsen, der ventes færdig i 2020, tilfører domicilet 420 nye arbejdspladser, et stort undervisningscenter med moderne bibliotek, fitnessområde, Hall of Fame samt et spændende, åbent og centralt gårdrum. Udvidelsen viderefører det eksisterende design, der afspejler DSV’s funktionalitet, kvalitet og moderne arbejdsmiljø.

PLH Arkitekter har designet udvidelsen, og PLH har også tegnet og projekteret DSV’s eksisterende hovedkontor, der stod færdigt i 2014. Her var designstrategien ’One Company –One DSV’, der forenede den globale organisation – en designstrategi, der videreføres i udvidelsen.

Læs mere om udvidelsen i Berlingske Ejendomme

Læs mere om den aktuelle udvidelse.

Læs mere om DSV’s hovedkontor.

I 2016 fik PLH til opgave at designe et visionært kontorhus i Warszawa, hvor et åbent workplace understøtter forskellige arbejdsformer, og dermed sætter rammer for et socialt og levende arbejdsmiljø. Huset i Polen har ligesom hovedsædet i Danmark en klar og stærk identitet, der understøtter virksomhedens brand og skandinaviske rødder.

Læs mere om DSV i Warszawa

MT Højgaard er totalentreprenør på udvidelsen og MOE fungerer som rådgivende ingeniør.

Det nye åbne gårdrum, som udvidelsen tilfører DSV's hovedkontor.

Udvidelsen medfører en meget større og mere varieret kantine.

Det udvidede domicil - facade og snit