PLH Arkitekter opgraderer og indretter ikonisk Nordisk Fjer-ejendom til nye lejere

PLH Arkitekter skal over de næste 8 måneder tilpasse den ikoniske Nordisk Fjer-ejendom til nye lejere. De smukt istandsatte bygninger vil fra juni næste år danne ramme of LB Forsikrings nye domicil. Det er PensionDanmark, som udlejer ejendommen på Amerika Plads 11 og 15 i København - i alt 5.000 kvm.

Den historiske ejendom er opført i 1904 og fungerede i mange år som domicil og fabrik for Nordisk Fjer frem til selskabets konkurs i 1991. Efter at have stået tom en årrække blev ejendommen i år 2000 totalrenoveret og omdannet til en moderne kontorbygning med Banedanmark som lejer indtil slutningen af 2018.

Over de næste måneder skal PLH Arkitekter med NCC som totalentreprenør, istandsætte og opgradere ejendommen til kontor for LB Forsikring. Blandt andet vil der blive etableret nyt møde- og konferencecenter i stueplan, og ejendommen bliver udstyret med køling. Det sikrer en høj vedligeholdelsesstandard af ejendommen i de kommende år og er en fremtidssikring i forhold til brugernes forventninger om en moderne, velfungerende arbejdsplads med et godt indeklima.

[...] Vi får en smuk bygning med historie, men også en bygning der er moderniseret, og som bliver tilpasset specielt til os gennem et større arbejde over de næste 8 måneder. Vi ser frem til at kunne byde alle vores medarbejdere velkommen i én fælles bygning, hvor vi i dag er fordelt på ni forskellige lokationer, udtaler Jan Kamp Justesen, CFO i LB Forsikring, til PensionDanmark.