Worklife & Office Buildings

Kontorbygninger, domiciler, indretning, proces-/brugerinddragelse, lejerådgivning

PLH har designet nogle af de mest anerkendte og ikoniske kontorbyggerier i Skandinavien og Baltikum. Vi leverer strategisk rådgivning til kunder og organisationer i hele verden, og vores ekspertise er baseret på 40 års erfaring med udvikling af kontorbyggeri og arbejdspladsindretning. I vores arbejde forholder vi os hele tiden til aktuelle tendenser, og vi er aktive medspillere i udviklingen af trends og forskning indenfor fremtidens arbejdspladser.

Vores mål er altid, at skabe inspirerende rum der forbedrer kvaliteten af menneskers arbejdsliv og trivsel og samtidig når ind til kernen af virksomhedens kultur og værdier. På den måde skaber vi ikke blot et kontorbyggeri og kontormiljø i verdensklasse, men arkitektur og indretning omsætter også organisationers værdier til strukturer, der forstærker virksomhedens styrker og brand. I processen kommer vi helt ind til kernen af virksomheder og organisationer og finder frem til værdifulde måder, hvorpå arkitekturen kan understøtte og styrke forretningen gennem et mere effektivt, funktionelt og bæredygtigt design.

Resultatet er, at medarbejdere og besøgende i byggeriet får en umiddelbar oplevelse af og fornemmelse for virksomhedsånden, kulturen og virksomheds-brandet, da de fysiske rammer og strukturer understøtter og forstærker virksomhedens styrker og storytelling.

For yderligere information, kontakt:

Søren Mølbak
Direktør og partner
sm@plh.dk
+45 27 20 05 91

Paulette Christophersen
Partner og leder af workplace design
psc@plh.dk
+45 2464 7133

"Det her er et høj-moderne domicil, og bare det at være her gør mig helt 'star struck' fordi det er sådan et fantastisk sted."

— Kenneth Ohlendorff, CEO Jeudan Servicepartner A/S, indvielsen af nyt domicil til Mærsk Gruppen på Amerika Plads i København, 27 September 2017.

“The new headquarters has completely transformed the culture of working here at Sivantos, making the interaction between different departments and teams much stronger.”

- Senior Vice President for Human Resource

Andre områder af ekspertise

Smarter Cities

Når vi designer byer, infrastruktur og rum, fokuserer vi på at forbedre livskvaliteten for brugerne. Og vi har gennem årene været med til at udvikle en lang række prisbelønnede opgaver.

Læs mere

Health, Tech & Consultancy

Hos PLH har vi et kompetent team, der gennem fire årtier, har arbejdet sammen om at levere højt specialiseret viden til en række globale ledere inden for både pharma-, MedTech-, biotek- og sundhedsindustrien.

Læs mere