Smarter Cities

Urban, Bolig, Hotel, Butikker, Kultur, Sport, Infrastruktur, Læring/Institution

Indenfor ”Smarter Cities” arbejder vi med urbanisering og udviklingen i vores bysamfund. Man taler om, at teknologien til at forsyne de stadig større byer skal gøres intelligent og alt forbindes i et stort netværk: ”A smart city”. Vores hovedopgave er her at tage stilling til, hvordan arkitekturen kan forandre positivt og bidrage til bylivet i en tid, hvor mennesker samles i stadigt større byer, langt fra den natur vi biologisk set er skabt til. Vores byer skal være til gavn for kommende generationer, og vi arbejder dagligt med, hvordan 1+1 kan blive 3 ved fx at kombinere infrastruktur med klimaløsninger, så vi ikke kun øger mobiliteten på en bæredygtig måde, men samtidig også formår at skabe natur i byen.

Gennem flere årtier har vi været involveret i udviklingen af et rigt og varieret spektrum af prisbelønnede byggerier– alt fra kendte, kulturelle attraktioner til sportsstadiums, shoppingcentre, skoler, boligprojekter, lufthavne, motorveje, letbaner, hoteller, metro mm.

Ofte er det nødvendigt at håndtere og lede inddragelsen af en kompleks sammensætning af interessenter, og det er vi eksperter i. Vi holder fokus på den menneskelige oplevelse af arkitekturen, mens vi samtidig balancerer kommercielle, offentlige og politiske interesser. Gennem målrettede og specialiserede metoder rådgiver og vejleder vi institutioner, investorer, lejere og boligejere gennem en innovativ og intelligent designproces.

Menneskelige egenskaber

Visioner
Værdier
Kultur
Processer
Netværk
Mening
Symboler
Social interaktion

Teknik og funktionalitet

Funktionalitet
Materialer
Dagslys
Akustik
Indendørs klima
Struktur
Mekanik
Teknik

Form og udtryk

Form
Æstetik
Komposition
Proportion
Lys
SkyggeFor yderligere information:

Lars Toksvig
Partner og arkitekt
+ 45 2720 0595
lt@plh.dk

Andre områder af ekspertise

Worklife & Office Buildings

PLH står bag nogle af de mest anerkendte og ikoniske kontorbyggerier i Skandinavien og Baltikum. Vi designer bygninger indefra og ud med mennesket i fokus.

Læs mere

Health, Tech & Consultancy

Hos PLH har vi et kompetent team, der gennem fire årtier, har arbejdet sammen om at levere højt specialiseret viden til en række globale ledere inden for både pharma-, MedTech-, biotek- og sundhedsindustrien.

Læs mere