Vi søger projekteringsarkitekter og konstruktører

0Q0A5933_smaller_crop

Vi oplever en stor tilgang af opgaver og har brug for flere dygtige medarbejdere, der kan indgå i vores projekteringsteams på igangværende og kommende byggerier.

De projekteringsarkitekter vi kigger efter har:
• Minimum 3 års projekteringserfaring og gerne som sagsarkitekt i hele eller dele af perioden
• Erfaring med 3D projektering i Revit
• er velformulerede på dansk i såvel tale som skrift

De bygningskonstruktører vi kigger efter har:
• Et godt kendskab til byggeteknik og muligvis en håndværksmæssig baggrund
• Erfaring med 3D projektering i Revit
• Er velformulerede på dansk i såvel tale som skrift

PLH har en helhedsorienteret tilgang til alle opgaver med fokus på brugernes oplevelser, øje for stedets kvaliteter og respekt for projektets økonomiske ramme.

Erhverv, skoler, kultur- og sundhedsbyggerier, boligbebyggelser, renoveringer og infrastruktur hører til de områder vi arbejder med og i alle byggeriets faser, fra idé til færdigt byggeri.

Vi er på nuværende tidspunkt 75 medarbejdere, der lægger vægt på at have en uformel tone og tværfaglig synergi på tegnestuen. Lønnen vil være efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer.

Send din ansøgning med CV og portfolio til job@plh.dk og skriv venligst dit navn og den stilling du søger i emnefeltet. Søger du konstruktørstillingen, så medsend gerne dit eksamensbevis og karakterblad. Vi tager løbende egnede ansøgere til samtale og lukker for ansøgninger mandag den 27.09. 2017.

Kommentarer er slået fra.