PLH i konkurrence om at tegne nyt domicil til DLG

DLG skal opføre nyt hovedkontor i Fredericia og flytter dermed fra Axelborg og til det jyske knudepunkt i et nyt hus, der skal rumme 300 arbejdspladser. PLH er i konkurrence med Vilhelm Lauritzen og Arkitema om at tegne det nye domicil i Fredericia, der skal flytte DLG tættere på kunderne i landbruget og DLG’s internationale aktiviteter.

– Både internt i DLG’s organisation og blandt vores ejere har vi i længere tid ønsket, at forretningen bliver samlet og kommer tættere på landbruget. Det har vi senest gjort med en udvidelse og sammenlægning i Bårse på Sydsjælland, og beslutningen om at lægge et nyt hovedkontor i Fredericia er et naturligt næste skridt, der vil skabe en stærkere forretning. Her vil ca. 300 dygtige medarbejdere samarbejde på tværs af hele organisationen – til gavn for kunderne, siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

PLH har allerede et vellykket samarbejde med DLG – og står bl.a. for udvidelsen og ombygningerne af DLGs administration i Bårse. Direktør og partner hos PLH, Søren Mølbak, glæder sig til konkurrencen.

– PLH har stor erfaring med domicilbyggeri, og det er en rigtig spændende konkurrence for en utrolig vigtig spiller i dansk landbrug. Med placeringen i Fredericia tæt på vandet og motorvejen bliver huset et synligt ’landmark’, der vil tone frem, når man kører over Lillebæltsbroen. DLG er allerede en vigtig kunde for os, og vi er utroligt glade for det eksisterende samarbejde, så vi glæder os meget og ser frem til konkurrencen.

Se byggeriet for DLG i Bårse