LumiStone

Tirsdag den 24. april lancerede Philips designarmatur – LumiStone, som er skabt i et samarbejde mellem designchef Henning Solfeldt fra PLH Arkitekter og Philips. Lanceringen fandt sted i Fritz Hansen showroom i Københavns Nordhavn hvor også trendforsker, designer og interiørstylist Laura Scheuer Trøstrup, reFORM fortalte om fremtidens arbejdsplads. Arrangementet blev afsluttet med en præsentation af Philips Luminous Textiles, akustikpaneler med indbygget LED der er blevet til i samarbejde med Kvadrat Soft Cells.

LumiStone er det første nedhængte LED-armatur, der overholder gældende krav til kontorbelysning, og giver en lyseffektivitet på over 100 lm/W, hvilket er 30-40 % mere end T5 armaturer. Armaturet er elegant, stemningsskabende og energieffektivt, og har en unik LED-afskærmning, så lyset ikke blænder eller distraherer brugeren. Innovative monteringsmuligheder betyder, at LumiStone er ekstremt alsidigt. LumiStone kan anvendes overalt i kontormiljøer, såvel som i butikker, restauranter eller på hoteller.

Designet er inspireret af smutsten – bløde og behagelige at røre ved og harmoniske at se på. Armaturets elegante form og organiske kurver, er med til at skabe en hjemlig atmosfære i kontormiljøet, receptionen og mødelokalet.

Læs mere om LumiStone armaturet på projektsiden

Kommentarer er slået fra.