Tre temaer som definerer vores fremtid

PLH har tre centrale ekspertiseområder: Worklife & Office Buildings, Smarter Cities, Health Tech & Consultancy.

Samfundets udvikling er central for det enkelte menneskes livskvalitet, og hos PLH arbejder vi med at skabe fleksible byggerier, som kan rumme fremtidens behov. I årene som kommer, vil urbanisering og den teknologiske udvikling ændre vores livsbetingelser i en hastighed, som ikke er set før. Derfor er det nødvendigt hele tiden at følge denne udvikling.

Inden for hvert enkelt ekspertiseområde arbejder vi med at udvikle ideer, udveksle viden og lære af vores omgivelser og de aktuelle projekter, vi arbejder med. Dermed kan vi hele tiden udvikle os, levere ekspertrådgivning og gennem vores projekter bidrage til en positiv forandring for mennesker.

Worklife & Office Buildings

PLH står bag nogle af de mest anerkendte og ikoniske kontorbyggerier i Skandinavien og Baltikum. Vi designer bygninger indefra og ud med mennesket i fokus.

Læs mere

Smarter Cities

Når vi designer byer, infrastruktur og rum, fokuserer vi på at forbedre livskvaliteten for brugerne. Og vi har gennem årene været med til at udvikle en lang række prisbelønnede opgaver.

Læs mere

Health, Tech & Consultancy

Hos PLH har vi et kompetent team, der gennem fire årtier, har arbejdet sammen om at levere højt specialiseret viden til en række globale ledere inden for både pharma-, MedTech-, biotek- og sundhedsindustrien.

Læs mere